att sätta på kondom med munnen

Kvällens sysselsättning: att öva att sätta på kondom med munnen

Jag håller på och förbereder lite jobb inför kommande vecka och hittade lite kondomer och en tränis. Först ville jag tävla i kondomrace mot donnan, som tackade nej. Så jag fick öva själv. 

Nu är ju inte en tränis (penis av trä), det allra enklaste att öva på. Men en kan ju använda sig av olika grönsaker, två fingrar, dildos eller köttkuk. Eller vad en nu har tillgängligt. 

Varför en ska kunna det? Det kan vara ett kul sätt att kunna ta på kondom. En annan anledning är att det kan vara smidigt om en ska suga kuk och vill använda skydd för det. Eller som variation mot att göra det med händerna. 

Att tänka på: öva, öva, öva. Precis som när en tar på kondom med händerna kan det vara jobbigt, svårt, kladdigt eller vad en nu kan tycka. Men med rätt storlek och efter övning går det snabbt och enkelt. Jag skulle nog säga att hitta rätt storlek är lika viktigt som att öva på olika tekniker. 
- och bästa lösningen: testa massa olika storlekar så kan en ju öva samtidigt som en hittar lämpliga kondomer. 

Rätt storlek är viktigast när det gäller sex med köttkuk. Gällande fingrar eller leksaker märks det ju inte direkt om kondomen skaver, är för tight eller sitter märkligt. Det kan ju däremot en köttkuk märka av. 

Så kvällens tips: gå till närmsta ungdomsmottagning, skolsköterska eller beställ hem gratis kondomer från Sexperterna och öva! Have fun :))) 
Sexperterna komdomer oralsex
0 kommentarer