fittfakta med Suzann

Plötsligt händer det - jag får vara sidekick till Suzann Larsdotter i ett pass fittfakta! Förstår ni hur stort detta är? Suzann var den första personen som utbildade mig i fittfakta den där vårhelgen 2010, och jag blev nog fittaktivist på en kvart? Sen har jag ju tassat vidare i hennes fotspår och haft henne som förebild under så många år. Under hälften av mina sexologiutbildningar när jag pratat och vurmat om fittan, så är det alltid någon som namedroppat Suzanns namn - med all rätt. Den kunskap som Suzann inte har om fittan - den är nog inte värd att kunna. 
 
Och vi har ju pratat en hel del fitta under veckan. Eller nästan varje samtal eller måltid har kantats av sexsnack, tills Mian kläckte att Suzann borde ha ett fittfakta-pass. Så medan resterande deltagare skålade i bubbel körde vi ett improviserat pass. Fullkomligt ljuvligt. 
 
För egen del insåg jag hur otroligt van jag är att prata med unga, och nu var målgruppen mellan 24-70+, men det fungerade lika bra. Vi gick igenom alla fittans delar, pratade om skillnaden på orden fittläppar/blygdläppar/könsläppar ur ett språkhistoriskt perspektiv, slemhinnor, könssjukdomar, kåthet, omskärelse, klitoris, slidkrans, analsex, lubrikation, g-punkten, massage på fittan, könshår, hygien, smak/doft av fittan, knipmuskler, bäckenbotten, onani och sex med fitta. Jag kan säkert ha missat något, men ni förstår ju själva att en var on fire.
 
 
Alltså det är så givande att hänga med detta gäng. Fy fan vad vi har det bra! Just nu sitter jag och några till på en av terrasserna, Beatrice Eli spelas på hög volym, jag är topless och skriver rent en karaktärsbeskrivning. Livet är ju lite för bra just nu<333
#fittansår SkrivSitges fittan fittan i fokus! fittfakta flatkollo!
0 kommentarer