rätt person

En vet att en träffat rätt person när det första den gör när den landar i ett annat land är att fota en palm och skicka.<333 Jag kan inte förklara vad det är med min överdrivna kärlek för palmer, men jag blir liksom pirrig av dom? Jag blir lycklig, glad, exalterad och förbannat lugn av att se palmer. Det är när jag är på semester och är helt jävla avslappnad - det är den känslan jag förknippar med palmer. Så jag blir peppad över att jag kan vara avslappnad? Och för att jag älskar att vara på semester? 
 
Och jag älskar att min donna känner mig så pass väl att hon fotar bilder på palmer och skickar. Min älskade donna <3 Hon fick en palm-symbol bredvid sitt namn efter vår första natt tillsammans. För jag känner samma känslor för henne som för palmer. Exaltering och jävligt lugn samtidigt. Som att jag är exakt där jag bör vara när jag är med henne, att hon är mitt hem. 
- och så har jag fått ihop veckans töntigaste text på två min. Men vad kan en göra när en ska vara gräsänkling i en vecka och hon var saknad efter fem min? <3456789
0 kommentarer