sexualupplysare och bokälskare

queera serier

Publicerad 2015-10-01 20:22:00 i hbtqi,

Jag och Fridah har pratat i flera avsnitt av Minnet fullt om att ha serier att följa veckovis. Det är något ljuvligt att ha en viss kväll åt en viss serie, och följa något på tv. Jag föredrar ju att sluka boxar, men vill i höst gå tillbaka till att följa serier på tv. I kombination med detta läste jag en text av ljuvliga Saga Becker, som nämner Bron och Modus.
 
Bron var nog första serien jag och E såg ihop? Ni vet när en är sådär nykär och lätt kan hångla bort en hel helg. Sånt gjorde vi, och såg Bron. Och jag älskar Saga!! Nu i tredje säsongen är den mördade personen flata. Alltid intressant när dom bakar in hbtq-karaktärer.
 
Denna serie har vi inte börjat på än, men ska tydligen innehålla regnbågsfamiljer och andra queera personer. Och är dessutom baserat på Anne Holts böcker, dvs ljuvligt. 
 
Någon av er som ser dessa serier? Är Modus värd att se? Räknas den som queer? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela