sexualupplysare och bokälskare

dejtkväll med min kära

Publicerad 2015-09-20 21:33:00 i kärlek,

Något som vi är bra på som par och som vi hela tiden försöker utöka är att ge varandra tid. För min del handlar det främst om att jag dragit ner som fan på jobb och lagt träning under arbetsdagen istället för kvällar. För E´s del är det väl mest att hon jobbar till 19 många kvällar. 
 
Men förra veckan hade vi sedan länge spikat att se Kristina från Duvemåla. <333 
Och vi började dejten med att äta på Vapiano. Det var vi, barnfamiljer och aw-människor. Med tanke på att klockan inte ens slagit 17. Men mysigt vare.
Och med tanke på att klockan inte ens slagit arton när vi var klara med maten, promenerade vi från Gamla Stan bort till Circus. Här tvingar jag ´na att pausa utanför Berns <3
Och här pausade vi också, någonstans längs Strandvägen. Fan vad Stockholm är vackert. 
Så jävla lyxigt att få hänga en hel kväll med henne utan att vara stressad eller någon som störde <33
<3333333333333
Varje gång jag går förbi här måste jag berätta om att jag och Pappa har skottat snö och tagit bort istappar från de högsta takkuporna. Det är 36 meter högt däruppe. 
Sen var det dags för Kristina från Duvemåla. Fyra timmar musik, historia, kärlek, lite sexualpolitik och drama om nationers gränser, fattigdom och flykt. Bland det bästa jag sett. Mer om det en annan dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela