douches i kollektivtrafiken

I går hade jag och Fridah poddinspelning, och jag var sådär löjligt pepp och exalterad som jag alltid är efter att vi har hängt. I går var jag extra pepp eftersom vi haft två väldigt peppiga ämnen. Så jag kliver på tuben i St eriksplan, läser och är i min egen värld - tills en douch kliver på vid någon station efter, och SPARKAR mig på foten. 

Anledningen till att jag blev sparkad? 
- jag hade inte flyttat ihop mina ben tillräckligt fort för att hen skulle få space. Jag satt alltså med mina ben brett, pga två väskor mellan fötterna. Men inte så pass brett att jag tog upp det andra sättets space. 

Hen tog nu upp en plats + en bit in på mitt säte.

Hen stirrar arg på mig, säger vresigt "ursäkta", varpå jag svarar "Vad?!!!" lika högt tillbaka. Hen blänger och jag blänger tillbaka. Kallar ögonblicket "Douche möter Bitch och bitchen vinner." :)))

Varför i helvete skulle jag flytta på mig för någon douche som bara vill vädra pungen? Aldrig i livet att jag flyttar på mig för någon som skrevar. 
- gravida, gips och folk som är vänliga, det är dessa grupper jag reser mig för. Men aldrig för att en douche svalt för mycket luft och tror att det är en rättighet att skrev och ta andras space. 
#1 - Jeanette

Det där är verkligen något som gör mig galen, detta eviga bensärandet av män!