sexualupplysare och bokälskare

hej från Oslo!

Publicerad 2015-09-24 18:16:34 i Sex osv.,

Ännu en arbetsdag är över och snart ska vi ut och äta hela gänget! Vi började med att höra en föreläsning om hur det ser ut i Norge gällande MSM och olika könssjukdomar - på norska. Om jag la 100% på att lyssna så förstod jag ganska mycket. Men så fort jag gjorde något annat, missade jag allt. Det är ju ansträngande att lyssna på ett annat språk? 

Förutom det har vi i dag fått höra om ett norskt projekt om hbtq-personer och alkohol/droger, ett norskt projekt om från cruising till browsing, och sen har vi gått igenom varje lands nuvarande kampanjer, fokus och vad som hänt senaste året. Så otroligt spännande att höra om olika länders målgrupper och hur en går tillväga för att arbeta hivpreventivt. Kan visa upp lite olika kampanjer sen :)) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela