sexualupplysare och bokälskare

Minnet fullt om höstpepp

Publicerad 2015-09-09 07:32:20 i girls <3,

Innan 07.00 var jag på jobbet, av den roliga anledningen att jag skulle larma av åt snickare. Och jag har ju någon slags förkärlek för hantverkare. Jag minns alla dom gånger jag släntrade in på Pappas kontor absolut senast 06.30 för att äta smörgås som han hade gjort kvällen innan och hinka kaffe innan vi skulle iväg på något uppdrag. Så det var inte så jobbigt att gå upp innan solen denna morgon, och jag tror att detta är första hösten på tio år som jag inte har ångest inför? 
 
I veckans avsnitt av Minnet Fullt pratar vi om just höstpepp - vad det är för bra saker med att hösten faktiskt är här. Jag är ju en sommardyrkare medan Fridah mer gillar hösten. Så vi listar olika fördelar med att hösten är här, samt ger tips på vad en kan göra när dagarna blir mörkare och mörkare. Alla tips jag levererade var jag seriös med - så letar du också efter någon att göra liknande saker med i höst, maila till minnetfullt@gmail.com <3 
 

Ladda ner veckans avsnitt, följ oss på facebook där vi heter Minnet Fullt och maila frågor, funderingar och kärleksbrev till Minnetfullt@gmail.com 
 
Dessutom pratar vi om det som vi alla sett, hört och känt inom oss - det som vi inte längre kan blunda för. Personer som drunkar och dör för att de vill sätta sin familj i säkerhet. Människor som behöver fly från krig till en säkrare plats. Och det är något som händer just nu, människor vaknar till liv på ett helt annat sätt och vill engagera sig. Medmänsklighet och att ha hjärtat på rätt ställe är bland det vackraste som finns. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela