sexualupplysare och bokälskare

På plats i Oslo!

Publicerad 2015-09-23 18:09:48 i Sex osv., resor,

Nu är vi på plats i Oslo och har hängt en dag med andra hiv & hälsoteam från Danmark, Finland och Norge! Så himla häftigt och intressant att ta del av hur andra länder arbetar med hiv-prevention. Det är riktigt inspirerande att höra hur andra team arbetar, når olika målgrupper och hur en kan utvecklas! Vi har även gått igenom hur det ser ut i respektive land gällande antal nydiagnostiserade med hiv, syfilis, klamydia och gonorre - och jämfört olika målgrupper. 

Olika versioner av Testpoint finns i dom andra länderna också och i dag har vi haft fokus på dessa verksamheter och jämfört/pratat olika resultat. Så otroligt spännande!! Det låter säkert nördigt eller som sci-fi, men att få se andra länders statistik, jämföra över hur det gått på olika platser osv - det är så kul! 

Snart ska vi iväg och äta middag någonstans i Oslo, har redan glömt vart... Men mysigt ska det bli i alla fall :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela