sexualupplysare och bokälskare

sista frukosten

Publicerad 2015-09-03 02:55:13 i resor,

Jag tog ett sista varv i våra kvarter imorrse och köpte rostade bagels med créme cheese åt Issa och jordnötssmör åt mig. Samt två ljuvliga donuts från Dough Doughnuts, en med nutellafyllning och den andra med mockaglasyr doppad i kaksmulor och mandel. 
- och det är så ljuvligt att promenera runt när staden vaknar till liv! Folk är så trevliga, en småpratar med alla och det är så charmigt och hemtrevligt. Härom natten när jag och Issa skulle köpa chips efter en utekväll frågade kassapersonalen om jag hade ett klubbkort, och jag svarade att jag tyvärr inte hade det, än! Och hen svarade att jag en dag kommer att göra det, och att då tar New York emot mig med öppna armar. ❤️

Jag är så lycklig över denna resa! Vi har haft så jäkla kul, upptäckt massa nya platser och bara njutit av semestern. Så ljuvlig vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela