sexualupplysare och bokälskare

vecka trettioåtta

Publicerad 2015-09-14 09:47:11 i min vardag,

Jag har haft den drömmigaste helgen på länge, så jävla fin och lugn. Ändå är jag helt slut? Vi har bokstavligen hängt, ätit, skrattat och planerat kommande planer - och jag har träningsvärk i kroppen? Det måste vara något med luften ute på landet. Det sa alltid Farmor <3 Denna vecka innefattar ungefär detta:
 
måndag: vinka av donnan som är borta ännu ett dygn, jobba som vanligt och sen ska jag och Fridah podda ikväll <333 och sen om jag orkar ska jag på yoga. 
 
tisdag: E kommer hem!! <3333 och jag har massa viktiga möten på jobbet. 
 
onsdag: mötesmaraton hela dagen mellan 09.00-20-30! Skulle aldrig pallat det om jag inte dyrkat mitt jobb. 
 
torsdag: Testpoint-möte och jobb. På kvällen ska jag och E på dejt <33 vi ska äta middag ute och se Kristina från Duvemåla. :)))
 
fredag: jag har mitt första Testpoint-pass sedan Eurogames! Som jag saknat det. Vi kommer att finnas på Candy mellan 23.00-01.30 - kom dit om ni vill ta hivtest med snabbsvar. 
 
lördag: fira mamma! Och kanske även Ernst mamma? Så sjukt att våra mammor är födda på samma dag, samma år - som stjärnsystrar!  
 
söndag: ledig! hurra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela