sexualupplysare och bokälskare

vecka trettionio

Publicerad 2015-09-21 16:37:22 i min vardag,

Tiden bara försvinner och veckorna bara tickar på. Om en kvart är det väl dags att spika julfester och annat? Men först tar vi en av de roligaste veckorna på året - BOKMÄSSAN!! Jag kommer att vara med för elfte året i rad!! Jag har alltså minglat runt på bokmässan i elva år med Leopard Förlag, hur sjukt är inte det? Men utöver det ska även detta hända: 
 
måndag: jag ska ha COL-möte och slussas in ännu mer i projektet! Samt ha workshop om "Snuskbingo". Och på kvällen jobbar jag med Testpoint! Mellan 18.00-20.30 kan ni göra hivtest med snabbsvar här på Huset, Sveavägen 59. Välkomna <3
 
tisdag: möten hela dagen lång. Och på kvällen ska jag packa och fixa inför Oslo och Göteborg! 
 
onsdag -fredag: Till Oslo! Jag ska med RFSL till Oslo för hiv & hälso-konferens. Så himla peppad!! (dock innebär ju detta att jag missar lite av bokmässan, men så får det vara.)
 
lördag: landar på Landvetter någon gång under fredag kväll/natt efter en tur till Köpenhamn... Så lördag är min första mäss-dag!! Är så peppad på att mingla med författare iklädd något leopardmönstrat. Ska kubba med böcker, mingla, spana på författare och skåla i bubbel!
 
söndag: kubba med författare, sälja böcker, mingla, köpa böcker och ragga intervjuer till Minnet fullt <3 samt packa ihop hela Leopards monter innan sista tåget mot Stockholm går. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela