Got a long list of ex-lovers, they'll tell you I'm insane

 
Detta kan nog vara den låt jag lyssnat mest på den senaste tiden. Den blir bara bättre och bättre för varje gång jag spelar den. Och videon är oslagbar. Jag älskar artister som gör musikvideos. Och jag älskar Taylor Swift. 
 
 
Blank Space har på något sätt blivit ledmotivet till Dejtingboken som jag och Filip skriver på. Är iofs inte säker på att han håller med... Dejtingboken är ett projekt som jag kastades in i när jag började på RFSL Stockholm och är bland det roligaste jag gjort. Vi skriver en dejtingbok för msm och transpersoner! Kan ni fatta att det är mitt jobb att skriva om sex och relationer? Så jävla lyxigt och drömmigt att jag knappt tror att det är sant. Vi tar upp onlinedejting, raggningsknep, säkrare sex, hur du tar din ultimata tinderbild och hur du gör för att ta första steget. Plus några tjog rubriker till. Ungefär allt du någonsin undrat över när det kommer till dejting. Allt och lite till har vi pressat in i boken, som nu är på genomläsning av ett gäng människor. 
 
 
Och bland det roligaste med detta projekt är att jag verkligen förstått hur jag själv fungerar i dejtingsammanhang, dvs säga inte alls... Samt hunnit resonera en hel del om mitt egna liv och hur jag hanterat olika situationer. Vilket har varit skrattretande och vettigt på samma gång. 
 
Jag längtar så tills vi släpper boken!
RFSL stockholm
2 kommentarer
Anna

Spännande projekt! :)

Moa

Dör vad spännande!!!!