sexualupplysare och bokälskare

Kulturnatten

Publicerad 2016-04-28 09:00:57 i party-larty,

Jag och Moa har som tradition att gå på Kulturnatten ihop. I år hade vi fem punkter, middag och champagnestopp inplanerat. 
Vi åt middag på Nosh and Chow. Gick igenom kvällens schema och peppade. Vi åt även en till middag senare på Tacobar. Främst för att det haglade och vi behövde slå ihjäl tid innan Bach. 
Kvällens första aktivitet! En magisk trio. Dom var så talangfulla!! Trion är Konserthusets sommarorkester och dom spelade tre stycken. <33
Sen hamnade vi på Riche! Min klänning sprack över bysten och vi drack champagne. Bra stopp! 
Vi hann förbi Polismuseèt, men som inte hade plats förrän tre timmar senare. Så vi åkte vidare till Vin och-spritmusem för drinkar. Vi tog en som smakade jordgubb och basilika <3! Sen såg vi Absolut Art-utställningen och minglade runt. 
Efter att ha halvt joggat i hagel och ätit nachotallrik på Tacobar hamnade vi slutligen i Adolf Fredriks kyrka. Adolf Fredriks ungdomskör sjöng Bach. 

Tack älskade du för en ljuvlig kväll! Nästa år lovar jag att packa med paraply istället för hipstermössa. <3!

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2016-04-29 06:32:34

Tack bästa du <3!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela