sexualupplysare och bokälskare

tre queens

Publicerad 2016-04-25 09:00:48 i feminism, genus osv., girls <3,

När jag gjorde min tatuering som föreställer kvinnomärket hade jag massa tankar. Dels ville jag göra det för att jag vill göra ett tydligt statement kring att vara feminist inget jag bara säger att jag är. Utan att det är med i allt jag gör. Dels för alla mäktiga queens jag har i min närhet och ser upp till. 

Här kommer tre fantastiska queens alla borde ha på sin idol-lista:

Rizzo från Grease. Hon är ledaren i gänget, är ganska elak och röker konstant. Men jag älskar henne. Hon tar plats, ryter ifrån när det behövs och hon tar plats sexuellt på samma sätt som snubbar gör. Låten There are worse things I could do, är bland det bästa som någonsin skrivits. 

Lena Klingström från Beck. Behövs egentligen ingen direkt motivering. Hon har tagit sig fram i en mansdominerad bransch och gör ett jävligt bra jobb. Och bara det att hon var "data-specialist", typ den enda i Sverige? Älskar det. 

Adriene! Min yoga-guru<33 Som vill göra yogan gratis och tillgänglig för alla. Som skämtar och peppar en under hela passet. Är jag på dåligt humör, så går det över på tio minuters yoga med Adriene. Börja följ på insta och youtube. 


Kommer ni på flera queens att hylla? Om en mixar dessa queens får en ju en person som käftar, tar plats, kickar i en mansdominerad värld, vill göra kunskap tillgänglig och underlättar för andra queens i sin närhet.  Systerskap när det är som ljuvligast <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela