Bucketlist

 Jag som alltid älskat chiclit var självklart peppad på denna pralinask. Bucketlist är skriven av Katrin Zytomierska och ges ut av Lind & CO. Jag har faktiskt aldrig följt Zytomierskas blogg eller andra sociala medier, men jag har ju läst kokböckerna. Så jag hade någon slags uppfattning om hur språket skulle vara. 
 
Huvudkaraktären är tvåbarnsmamman Mila som precis separerat från douchen Peder. Hon driver ett extremt framgångsrikt företag som gör dietbars. Skilsmässan går igenom och nu ska Mila leva livet på riktigt. Hon gör en bucketlist med 9 punkter och 1 reservpunkt ifall hon kommer på något mer. Hon ska ligga runt, göra brösten, göra succé i staterna och ha trekant. Ha massa sex och inte bry sig om män på känslomässigt vis. Härlig inställning kan en tycka! Och det funkar, tills hon träffar en snygg amerikan.
 
Genomgående har boken allt en chiclit ska ha: det namedroppas dyra designmärken, väskor, restauranger och kändisar. Männen ska vara snygga och muskulösa. Självklart är Mila en riktig tiopoängare med nya bröst och lyckad diet pga egna dietbars.
 
Sexscenerna var roliga, språket var vasst och jag ville ju fortsätta läsa. Det var mycket skryt om allt som går att skryta om. På något sätt var det verkligen underhållande och alldeles förutsägbart. Precis som en chiclit ska vara. Bucketlist får 2 av 5 palmer.  
 
Lind & Co
0 kommentarer