lite radio

När detta publiceras ligger jag förhoppningsvis i en solstol i en liten by i Portugal. Kanske har jag precis yogat i solen eller tagit en promenad bland bergen? Oavsett vad jag gör, kommer det vara trettio grader varmt. 
 
Men, jag tänkte tipsa om två radioprogram jag gästade för en liten stund sen. Jag var dels gäst hos Korrenspondenterna i P1 och hos P4 Stockholms förmiddagsprogram. 
 
1) I detta klipp skulle jag ge mina bästa tips om säkrare sex och prata om hur viktigt det är att hitta rätt sorts kondom. Samt prata om hbtq-personer och deras relation till säkrare sex och testning. De hade tema "global hälsa" hela den veckan. 
- det enda med klippet är att dom glömde berätta att jag arbetar som projektledare och sexualupplysare på RFSL Stockholm. Så jag är bara någon random som vill prata om knulla och mäta kukar... Roligt! Hoppas ni finner det informativt. Jag kommer in strax efter personen vars tips är att "skaffa en hund". :))))
 
2) I detta klipp blir jag och Suzann Larsdotter intervjuade av P4 Stockholm förmiddag på en filt i Kungsträdgården. Ungefär 1 timme och 33 min in i programmet är vi med och pratar om fitt-föreläsningen vi höll inne i Pride Park under torsdagen. Vi levererar tre fantastiska fakta om fittan, pratar om varför föreläsningen behövs, vad folk har för fördomar om fittan och varför vi båda älskar att prata om detta ämne. Lyssna och lär er något nytt :)))
 
Jag och älskade Suzann under vår fitt-fakta <3
fittfakta p1 p4 sr
1 kommentar
Moa

Du är så cool!!!!