sexualupplysare och bokälskare

senaste bokskörden

Publicerad 2016-08-03 09:00:00 i böcker,

Detta ska ju vara denna period på året när folk läser som mest, men för mig har det istället blivit den period då jag spelar mest Pokémon och arbetar... Jag kommer ta igen det de två kommande veckorna. Längtar ihjäl mig efter solen i Portugal<3333 Men jag har iaf hunnit med att hitta nya böcker att lägga på högen. 
 
Skarven av Sara Lövestam och Fifty gay and lesbian books everybody must read av Richard Canning köpte jag inne i Pride Park sista kvällen. 
 
Den här sommaren kan bli min död av Malin Stehn och Jag var här av Gayle Forman snodde jag inne på PS när jag förbi en av butikerna förra veckan. 
 
Dessutom gav ljuvliga Anna mig Bucketlist av Katrin Zytomierska och I love Dick av Chris Kraus. Dom två blir ett bra sista tillskott till bokhögen som ska med till Portugal! Som jag längtar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela