Babyrace

Jag är sedan många, många år tillbaka ett stort fan av Katerina Janouch. Men sedan texterna som hyllade huliganernas anfall och jakt på gatubarn så är jag inte längre riktigt lika pepp. Men jag läste Babyrace för några veckor sen, och jag vet inte riktigt vad jag tycker?
 
Janouch har överlag ett jäkligt bra språk. Det finns ett driv, en vill ta sig vidare och en vill veta mer om karaktärerna. I detta fall föll jag inte för varken  Sandra eller Emily som boken handlar om. Och jag vet inte om det var pga boken skulle utspela sig i början av 2000-talet? Det kan det inte vara, för runt den tiden slukade jag alla chiclit som kom. 
 
 
Boken handlar om två bästisar, Sandra och Emily som inser att dom båda vill bli gravida - gärna direkt. Det får inte ske med en bög, det ska finnas kärlek mellan personerna, killen får inte vara över 45, pappa sedan tidigare eller vara en loser. Och sen får en följa hur dessa två försöker ragga, kontaktar ex, besöker gyn, hänger med bögar och försöker hitta lämpliga kandidater som ska göra dom båda på smällen. 
- och jag var inte ett dugg road. Tyvärr. 
 
Babyrace får 1 palm av fem.