sexualupplysare och bokälskare

drömmig onsdag

Publicerad 2016-02-04 19:00:47 i feminism, genus osv., min vardag,

Inledde morgonen med en lång frukost på Mellqvist kaffebar ihop med Nätverket. Min ljuvliga podd-kollega Fridah har dragit ihop en klunga ljuvliga queens för pepp, fika, jobbhjälp och annat vettigt. Så briljant ide! OBS: personalen är dryg och kallar en för "tjejen" när en beställer. Kan jag få en kaffe utan att bli könad? 
Men dom hade en bokhylla där dessa två favoriter stod. Fridahs spontana kommentar var ifall jag skulle sno med dom hem :)))

På kvällen var vi på Leopard Förlags första feministiska aw! Femtio feminister i samma rum som drack bubbel och köpte vettiga böcker = oslagbar kombo. Det var så bra uppstyrt. Håller tummarna för många fler liknande tillställningar framöver. 

Sen hamnade vi på Baltazar, drack öl och tog Tinder-vänliga selfies. Samt pratade singelskap, jobb och kärlek. 

Ljuvlig dag med ljuvliga människor. <3 Blev dessutom påmind av fb att det var hela fyra år sedan jag blev helt friskförklarad från avdelning i66! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela