sexualupplysare och bokälskare

skrivarresa i Sitges <3

Publicerad 2016-02-15 20:11:44 i min vardag,

 
Kvällens/veckans/kanske livets bästa tips - det blir en till skrivresa i Sitges med Mian Lodalen och Sara Lövestam som coacher! Och jag ska med även på denna! Hurra!! 
 
Resan är mellan 3-10 maj, vilket innebär att vi är borta över Kristi himmelsfärd, och så länge en inte jobbar med grym ob - så kan en ju lika gärna skippa den helgen. Det är öppet för anmälningar fram till den 3/3 och har ni några frågor om pris, upplägg, planer osv - maila Ingrid på info@catalunyatravels.com :)))
 
 
Jag vet att jag gjort många fantastiska resor i mitt liv - men resan jag gjorde i november kan vara den bästa jag någonsin gjort? Kombinationen av fantastiska människor, solljus sådär mitt i vintern, ljuvlig mat, inspirerande föreläsningar och utrymme för skrivandet - det går inte att jämföra med något jag tidigare varit med om. 
 
 
Varje dag var det en/två föreläsningar, vi åt långa luncher i solen, hängde i olika klungor och pratade litteratur, skrivande, fitta, feminism, vänskap, lesbiskhet och kärlek. Det var som att hänga på ett kollo för vuxna där alla var ljuvliga varelser. <3333
 
 
Så om du har en dröm om att skriva en roman, älskar att skriva dikter, vill fortsätta på ett projekt du haft i byrålådan i flera år - spana in detta! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela