skrivarresa i Sitges <3

 
Kvällens/veckans/kanske livets bästa tips - det blir en till skrivresa i Sitges med Mian Lodalen och Sara Lövestam som coacher! Och jag ska med även på denna! Hurra!! 
 
Resan är mellan 3-10 maj, vilket innebär att vi är borta över Kristi himmelsfärd, och så länge en inte jobbar med grym ob - så kan en ju lika gärna skippa den helgen. Det är öppet för anmälningar fram till den 3/3 och har ni några frågor om pris, upplägg, planer osv - maila Ingrid på info@catalunyatravels.com :)))
 
 
Jag vet att jag gjort många fantastiska resor i mitt liv - men resan jag gjorde i november kan vara den bästa jag någonsin gjort? Kombinationen av fantastiska människor, solljus sådär mitt i vintern, ljuvlig mat, inspirerande föreläsningar och utrymme för skrivandet - det går inte att jämföra med något jag tidigare varit med om. 
 
 
Varje dag var det en/två föreläsningar, vi åt långa luncher i solen, hängde i olika klungor och pratade litteratur, skrivande, fitta, feminism, vänskap, lesbiskhet och kärlek. Det var som att hänga på ett kollo för vuxna där alla var ljuvliga varelser. <3333
 
 
Så om du har en dröm om att skriva en roman, älskar att skriva dikter, vill fortsätta på ett projekt du haft i byrålådan i flera år - spana in detta! Puss!