sexualupplysare och bokälskare

deadline

Publicerad 2016-01-19 12:16:11 i min vardag,

 
Vi har alla varit där, en har ägnat nätter, dagar och överdrivet många timmar åt ett visst projekt, svurit, bölat, skrikit, suckat och velat kasta datorn i väggen. Sen kommer den där fantastiska releasen, när en läser igenom helvetet i text-form och inser att det kanske inte är helt jävla dåligt ändå? Och vi har väl alla varit med om att vackla mellan dessa känslor:
1) jag är ett phucking geni, detta är det bästa jag någonsin gjort!! GE MIG HÖGRE LÖN!!
2) vad i helvete är det jag gör? jag fattar inte ens vad det är jag gör? vem är jag? 
 
 
Och dessutom hann jag med att lova mig själv följande presenter: tre resor under 2016, en kjol från BACK, en afternoon tea med syrran, lediga helger från och med nu och regelbunden träning. - jag är bäst på att ge mig själv bonusar. 
 
 
Nu har jag bara lite småsaker kvar att göra för Förbundet, sen kommer jag hänga 100% på Stockholm. Så jävla ljuvligt. Jag har redan fått lite uppgifter och slussas allt mer in i deras sätt att jobba. En fördel är ju också att jag har världens bästa kollegor, som också skickar låtar likt dessa när en vill böla <3333
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela