vi är dom vackraste idioterna i världen

 
Efter att jag nästan fått se Fanny de Aguiar uppträda på Pride Hudik så kunde jag inte sluta prata om denna person. Jag tror det främst märktes i podden, eftersom Fridah började skratta varje gång. Precis som att Fridah lyckats få in referenser till Terribly dark av Frida Hyvönen i en miljard krönikor, lyckades jag få in något nytt om de Aguiar i nästan varje poddavsnitt av Minnet Fullt. Det spelade ingen roll om vi pratade om sportlovet, boktips, mat eller djur - jag fick in något om de Aguiar ändå. 
 
 
Förutom att personen sjunger som ett sagoväsen, så älskar jag hur personen svarar på sin ask. Och jag älskar att den är en grym förebild för alla hbtq-kids. Jag hade dött av lycka om de Aguiar hade funnits när jag var 14. Fy fan vad jag hade mått bra då med min identitet. 
- för ja, jag vet att det är 2016 och det är förkastligt att vi behöver förebilder gällande hbtq-personer. Men tyvärr, samhället ligger fortfarande ljusår efter. Det behövs fortfarande förebilder. Och de Aguiar är en ljuvlig sådan. 
0 kommentarer