sexualupplysare och bokälskare

Orlando<3

Publicerad 2016-06-12 22:09:45 i hbtqi,

Det som hänt i Orlando är svårt att ta in. Som att min hjärna inte pallar processa hur jävla vidrig världen är. 50 personer är bekräftad döda och över 50 är skadade - av en och samma person. En man har öppnat eld på hbtqi-stället Pulse och skjutit. 

En person valde att avsluta 50 personers liv. Men det skakar om hela världen. Masskjutningen är den största i USAs historia. Och det största terrordådet sedan 9/11. 

Denna handling är inte bara något som drabbar personerna på klubben eller deras anhöriga, det är ett hot mot hela hbtqi-communityt världen över. En människas hat mot andra människors rätt att älska vem den vill. 

Om jag skulle vara troende skulle jag nog be för alla offer och deras anhöriga. Men jag känner bara bottenlös sorg och ångest. Och jag fruktar för efterreaktionerna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela