sexualupplysare och bokälskare

picknick och London

Publicerad 2016-06-21 18:20:55 i kärlek,

I fredags mötes vi upp efter jobbet och tog först ett varv på stan. Jag blev bölig av Polarn&Pyrets senaste kollektion och ville ha allt till kommande bebisar<333

Sen hade vi inomhus-picknick och firade att vi hängt så himla länge. Ibland när jag kollar på henne fattar jag inte hur mitt liv funkade utan henne. Jag kan liksom inte förstå vad jag gjorde innan hon trillade in i mitt liv? 

Och inomhuspicknick är nog min hobby. Att bara samla alla goda saker på ett och samma bord för att sen njuta i timmar. Kan nog slå vilket restaurangbesök som helst. 

Och igår bokade vi London! Hurra! Redan nästa vecka åker vi. Så ge oss tips! Jag vill äta scones, köpa queera böcker och hänga i gaykvarter. Donnan vill köpa skjortor, se fina hus osv. Samt äta burgare, det går alltid hem. Tipsa! 

Kommentarer

Postat av: iza svenningsson

Publicerad 2016-06-21 18:42:18

Men så söta små kläder! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela