sexualupplysare och bokälskare

att utvecklas

Publicerad 2016-05-06 09:00:40 i njuta,

Plötsligt händer det! Vi har börjat yoga ihop!! Och det är så himla kul! Jag har länge velat vara ett sådant par som tränar ihop. Eftersom jag verkligen gillar att träna, utvecklas och känna hur jag blir starkare - har jag velat eftersträva detta med donnan.
- och nu är det verklighet! Vi har yogat ihop! Vi testade ett baspass med tydlig genomgång av olika grundställningar. Och det bästa med yogan är ju att en inte jämför sig med andra, utan en presterar med sin egen kropp och dagsform. 


Jag tänker mig att en bara blir starkare som par när en tränar ihop. Att en liksom är starka inifrån och ut. Eller det kanske är lite överdrivet? Töntigt? Vi kanske istället blir sura av att svettas ihop? Hursomhelst, det är värt att testa. <3

Kommentarer

Postat av: Veronica

Publicerad 2016-05-06 10:56:57

Yoga är verkligen helt underbart! Började för fyra månader sedan och det känns redan bättre i både kropp och själ :)

Postat av: Moa

Publicerad 2016-05-06 15:32:56

Ni två är underbara alltså!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela