Helgen genom min mage


Mina två stora hobbys här i livet är ju att äta och att hänga med människor som får mig att må bra och skratta. I helgen har det varit temat. Först ut: hände den magiska kombon: tacos och Liga 126 <3

Och det var på vägen hem som jag insåg att mina vänner är precis som tacos. En vet vad en får, en tröttnar aldrig och en blir alltid lika lycklig! 

En annan hobby är helgmornar med denna! Jag får dricka kaffe i timmar, vi har gått om tid och frukosten övergår lätt till brunch. 

Efter lördagens brunch hängde jag med Filip i ett dygn. Vi började på serien Shameless! Har ni sett den? Så ångestfylld och mycket, hela tiden. Bra, men vi var tvungna att växla med SATC och Glee :))) Och bland det bästa med Filip: han lagar så jävla god mat. På kvällen åt vi risotto och tonfisk <33

På söndagen hade vi brunch med hans föräldrar som jag äntligen fick träffa! Jag älskar föräldrar :)) Det är så häftigt att träffa personerna som skapat och format personer i ens närhet. Se likheter i utseendet och egenskaper. Så fint!

På söndag kväll gjorde jag glutenfritt och proteinrikt bröd! Det smakade typ saftig ugnspannkaka. Värt att göra om en har ingredienserna hemma, men inte annars :) 
1 kommentar
Emily

Älskar att hurre är med på frukost bordet 😍😍😍😍