pizzakväll!

Jag äter glutenfritt sedan några månader tillbaka - och har äntligen hittat det perfekta pizzareceptet! Nämligen Smilla Luuks recept. Jag minns att jag och Fridah var på någon bloggfrukost hos Rabén & Sjögren där Luuk pratade om sin nya kokbok med glutenfritt tema. Och att allt hon bjöd på var jättegott! 
 
Receptet hittar ni här, jag hade hälften vanlig mix och hälften grov mix vilket inte påverkade i smaken alls. Degen gick att kavla väldigt tunn, blev krispig under gräddning och höll ihop när en skar i bitar. Många andra degar vi testat på faller samman när en lyfter en pizzabit. Och en vill ju kunna greppa en hel bit? :)))
 
Och det bästa och smidigaste med pizza är ju att vi kan välja smaker helt och hållet själva. Jag som vill äta mer vego kan ha min halva som är köttfri, och donnan får sin capriccosa på sin halva <3 Min var med mozzarella, tryffelbrie, tryffelolja och kronärtskocka <3333
 
Gud vad jag älskar denna donna! Min nya hobby är att laga mat länge ihop med henne och typ snosa henne i nacken <3 
Caro tipsar glutenfritt
0 kommentarer