sexualupplysare och bokälskare

girls rule

Publicerad 2016-10-03 18:29:59 i feminism, genus osv.,

Dagens tips: denna ljuvliga T-shirt från Gina Tricot. Ja, jag har hatat denna butik i så många år, dels pga deras höga ljudvolym, dels pga grundarnas tanke med kläderna är att de ska hålla en helg och sen slängas... schysst miljötänk!

Men jag var tvungen att ge efter när jag såg denna ljuvliga tröja. Och jag kommer garanterat bära den fler gånger än en helg :)))) Jag älskar ju att bära tryck som innehåller peppande tryck som hyllar queens, girls, donnor och systerskapet <3 I dessa tider är det bland det viktigaste en kan göra: att ständigt hylla, peppa, lyfta queens!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-10-09 14:18:37

https://mitti.se/mamma-doms-for-barnmisshandel/

Upplys om kvinnor som förvare


PS. En sexualupplysare som vänder sig till hetero skall själv vara hetero. Jag tror inte RFSL har en enda sexualupplysare om är hetero. De skulle inte acceptera det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela