Mitt skrivande

Jag hade ju någon plan om 2000 ord om dagen fram till jul? Haha, har jag ens träffat mig själv? Även fast jag gått ner i tid har den tiden hamnat främst på matlagning och körkortet. Och inte så mycket skrivande. Så nu har jag skrivit in det i kalendern, att den dagen ska minst en timme avsättas till skrivande. Och det är flera anledningar till det:
  • Min historia är fortfarande så jävla bra! Jag blir på riktigt hög på min egen historia.
  • Orden finns där. När jag väl skriver så kommer det 800 i ett svep. 
  • Min hjärna och kropp mår så bra av att skriva.
  • Jag älskar att identifiera mig som en skrivande person. Det är inte krångligare än så. Jag gillar verkligen att tänka på mig själv som skrivande. 

Kanske ska jag införa en skriv-timme varje morgon innan jobbet? Eller en halvtimme varje kväll? Eller tre kvällar i veckan där jag öppnar dokumentet? Det får lösa sig på något sätt. I går skrev jag 896 ord på 30 min som åkte iväg till min skrivgrupp. Orden bara kom och jag utvecklade två gamla scener till något bra. (Jag räknar som bra när jag själv känner saker när jag läser om det!) På måndag har vi femte träffen med skrivgruppen och jag är så pirrig!! Det är sån lyx att få ägna flera timmar åt skrivande och diskussion. <3 
FurusundareSkriver att skriva
0 kommentarer