Bullets over Broadway

I torsdags var vi på Bullets over Broadway som går på Göta Lejon och håll i hatten - det var bland det bästa jag sett!! Em hade fått biljetter av en bekant, så det var HT + E som gick, eftersom M hade feber :(( så himla lyxigt att gå på musikal mitt i veckan och bli bjuden <33! 


Det var nog det roligaste jag sett i hela mitt liv? Det var flera gånger som jag liksom hörde mitt eget skratt över alla andras? Jag skrattade så jag skrek och anledningen stavas: Shima Niavarani. Niavarani är ett geni <333 kroppsspråket, mimiken, rösten, allt!! Det var så himla roligt att se henne live efter att ha sett henne leda QX-galan på tv.  Förutom Niavarani var Johan Rheborg, Helena Sjöholm, Johan Rabaeus, Anders Nilsson, Rennie Mirro och Katrin Sundberg med. Fantastiska skådisar. 

Det är ju något med musikaler som gör mig så förbannat rörd. Jag får rysningar, blir tårögd och lyckokänslor när jag ser folk som gör det dom älskar. Och så vet en att dom lagt ner tusentalstimmar på att öva. Sånt gör mig rörd :')) 

Har ni ca 800kr över, boka biljett! Bullets over Broadway får fem av fem palmer! 

Caro tipsar Göta Lejon musikal
2 kommentarer
Ernie

Haha älskar tanten i bakgrunden på bild 2! Får det att se ut som om vi vore på frikyrkeparty ^^

Ernie

Haha älskar tanten i bakgrunden på bild 2! Får det att se ut som om vi vore på frikyrkeparty ^^