Sista dagen som 27

I morgon fyller jag 28! Livets bästa födelsedagspresent fick jag ju för fyra år sedan när syrrans vatten gick, och sen kom mini-E<333 men det är alltid lika pirrigt att fylla år. Jag hoppas att jag aldrig växer ifrån det. Och jag älskar att bli äldre. Jag och E pratade i helgen om vi blir stressade eller stressar andra med olika val vi gör. Men jag har ju gjort på mitt eget sätt gällande utbildning. Och det gick ju bra, så då ser jag ingen anledning att stress med något annat avsnitt i livet heller :)))) 


Istället för att ha ångest över att jag blir äldre är det så mycket roligare att prata om allt vi hunnit med och om alla fina minnen jag har med så många personer <3! Dessutom har jag så mycket att se fram emot. Som bröllopsdagar med E, 10-årsjubileum med olika vänner, 10 år sen vi gick ut THG, skaffa kids, skriva klart böcker, sommarstuga, övningskörning och körkort, vänner som gifter sig och skaffar kids. Plus tusen andra fina och vettiga saker som är värt att fira <333 

Det senaste året har varit det roligaste, mest lärorika, kanske mest tårfyllda? Garanterat svettigaste och kärleksfullaste <3 Tack för mitt 27e år, nu är jag redo för år 28!



0 kommentarer