Dekorations-tips!

Att välja dekoration är ju en hel djungel. Det kan ju bli enklast om en väljer något slags tema. Därefter väljer om en ska köpa allt färdigt, göra en del, pyssla om gamla saker till nya eller göra allt från grunden. Det kan ju bero på budget och tålamod :))
 
Förutom Pinterest finns det ju olika butiker som är rena guldgruvorna för inspiration, men som däremot kan ha helt galna priser. Beronde på vad en vill göra och planerar att göra behöver en ju ha olika enkla/svåra tillbehör. Vi hade tydligen både limpistol, limstift och sisalsnöre hemma av någon anledning, så för oss var det ganska enkelt att pyssla. Men det går ju att låna sånt av pyssliga människor :)) Om du inte kan pyssla själv - bjud över dig till någon som uppskattar aktiviteteten och ta med fika eller middag! 
 
Vi gick igenom hela Panduro för inspiration, men skippade att handla eftersom dom typ tar 1000kr för att andas i deras butik. Jag förstår inte hur folk kan gå loss i den butiken? Vi hittade massor av saker vi ville ha där, gjorde en snabb googling och hittade saker för en tiondel av priset. Det känns som att jag gav igen för alla boktips jag gett under alla år som folk sen gick hem och beställde hos nätbokhandlar :´)) 
 
Så mitt tips gällande dekoration: 
- bestäm er för ett tema
- spika budget och ambitionsnivå
- be om hjälp av pyssliga vänner
- gå igenom hela Pinterest för bra inspo
- beställ allt online
- ha jämn sockernivå under hela pysselkvällen <3