min kärlek <3

I dag om en månad är det dags för vårt bröllop. Och jag kunde fan inte vara lyckligare <3
 
Vi har precis överlevt fyra dagars matförgiftning. Fyra dagar fyllda med sängliggande, magkramp, spya, gaser, smärta och tårar. Och någon natt när jag inte kunde somna för att det kändes som att jag var gravid och bar på Göran Persson i naturlig storlek, låg jag funderade över hur otroligt jävla lycklig jag är över att jag är ihop med just dig. <3 
 
Att få vara ihop med dig är en fest 97,5 % av tiden! Det finns ingen som kan få mig att skratta så högt, så länge och så hjärtligt. Och jag kan liksom inte låta bli att dagligen peppa inför och peppa efter att få bygga vidare på vårt liv. Även om det ibland kan kännas som att vi kommer från varsin planet för att vi krockar, inte förstår varandra eller tycker om helt olika saker, så spelar det ingen roll så länge vi har delar av sjärnsystemen gemensamt. Det finns stunder då jag kan komma på mig själv med att titta på dig och inte riktigt förstå hur någon person kunde skapas för att passa mig så jävla bra som du gör. Och jag kan inte heller förstå vad jag kan ha gjort för att förtjäna någon som är så genomgod och snäll som du är. Det är ren jävla lyx att få ta del av dina intryck och synsätt, för du ser alltid så jävla mycket mjukare på världen än vad jag gör. Och det behövs, jag behöver den mixen. 
 
Och jag behöver dig. Fy fan vad det är skönt att kunna skriva det, tänka det och säga det, utan att det känns läskigt, töntigt eller fel. Jag bara vet att mitt liv blev så jävla mycket roligare, lugnare, tryggare, varmare och bättre sen du trillade in i mitt liv <3 Jag tillhör ju inte skaran människor som ser på individer som vandrande halvor på jakt efter rätt halva, utan snarare att vi hela tiden är hela som ibland går sönder lite här och där som sen lagas på olika sätt. Och när vi träffar olika rätta personer kanske vi blir lite helare, men snarare att vi byggs på. Jag var hel när jag träffade dig och du blev mitt extra allt som gjorde livet så mycket finare och bättre <3 jag älskar dig! 
Bröllop
0 kommentarer