Sweet spots of New York

Vad får en om en blandar världens bästa stad New York med några dussin fantastiska bakverk. Jo, Roy Fares magiska bok Sweet spots of New York. Den ges ut av Bonnier fakta


Den är fantastisk!! Jag älskar allt Fares gör och jag älskar upplägget i boken. Han besöker olika caféer och restauranger, pratar med ägarna/grundarna och tar reda på deras historia. Sen kommer några recept från stället + Fares lägger till några av sina egna tolkningar. Allt är magiskt. 

Jag vill besöka alla platser och jag vill baka allt. Några av platserna som nämns känner jag till. Jag har handlat kaffe på Fika och munkar hos Dough. Samt valt bort Clinton Street Baking company pga miljarder folk. Så jag och Issa gick till stället mittemot och drack unlimited mimosa som visst var limited. Tror vi drack för mycket :)))) 

Boken är helt fantastisk och jag rekommenderar den till alla. Det som gör att jag ger den fem av fem palmer är att Fares har med "vanliga" mått dl och msk, men även i gram. Så en kan baka allt även fast en inte har en köksvåg :))