Spolning

När detta publiceras är jag på väg mot spolning av mina äggledare! Det kallas även för HSSG och är del två/tre i utredningen. 


Först fick vi bara tid för ultraljudet och att spolningen skulle få vänta tills nästa menscykel. Vilket var jobbigt och frustrerande att höra eftersom jag inte har en vanlig menscykel och har fått äta tabletter för att få mens. Och att då behöva gissa när nästa mens kommer ske för att eventuellt planera in ett besök kändes bara omöjligt och frustrerande. 

Och ja, jag vet att en månad hit eller dit inte spelar någon roll i långa loppet. Som Klara Zimmergren säger i sitt sommarprat, att ett år är så futtigt när en slår ut det på ett liv. Men här och nu är det ju märkbart och kön känns bara längre bort. 

I alla fall, efter en del samtal och mail fram och tillbaka kom vi fram till att jag kunde skippa dom exakta datumen som vi fått från början. Främst eftersom vi inte kan råka bli gravida då vi är ett samkönat par och saknar tillgång till sperma :))) och i fredags fick jag en tid för i dag! Ett avhopp blev till vår tid! Så i dag måndag gör jag spolningen och nu på onsdag gör jag gynundersökningen. Sen har vi bara en träff kvar <3 



fertilitetsutredning gynbesök spolning utredning äggstockar
1 kommentar
Fridah

Iiih!!! <3<3<3