vårdval - smårdval del två

Jag och E är ju på g att skaffa barn. Och det finns ju tusen olika sätt att göra det på, det som vi planerar att göra är en ivf med donerade spermier. Som en kort sammanfattning. Det går ju inte direkt med blixtens hastighet, så inläggen om bebis kommer lite då och då. <3 
 
Det som hände var att en sekreterare skulle gå igenom min journal från första delen av utredningen för att vi ska få bli föräldrar. Och såklart var det svinjobbigt att vänta och inte veta vad som stod i den. Vi hade ju fått en bild av att hen var för ivf och tyckte att det var bästa tillvägagångssättet för oss. Och det var ju KI tvugna att få reda på för att vi skulle få vara kvar hos dom. 
 
Någon vecka efter att jag pratat med KI missade jag ett samtal från dom och svarade med att spela in ett lätt stresset meddelande på deras telefonsvarare. En vet ju aldrig hur mycket tid en har på sig och ska hinna med telefonnummer, personnummer, alla namn och det en vill ha sagt, haha. Och responsen var magisk - vi får vara kvar på KI och kommer att få göra ivf! Hipp hurra! Jag satt hemma och skrev innan en körlektion när samtalet kom och grät ner i kaffet av lycka :`))))))) 
 
Några dagar senare fick vi hem ett brev som bekräftar att vi nu står i kö för att göra ivf hos KI i Huddinge och att väntetiden är uppskattad till ett år. Ett år! Det är ju ingenting!! På ett år hinner jag ta körkort, E kommer att ha en termin kvar i plugget, jag hinner bli klar med mitt bokmanus osv osv osv.  
 
Jag är så jävla tacksam över att jag gör allt det här med henne, vi är ett bra team när vi inte fattar allt, vi läser på och vi förbereder oss på tusen olika sätt <3 
 
PCOS barnlängtan insemination ivf
1 kommentar
Fridah

Wihoooo!