bröllopsklänningar

Jag har börjat sakna att ha något stort att planera. Halva 2016 och halva 2017 handlade ju om bröllopet och upptog ju typ all vaken tid. Och samtidigt som det är skönt och fint att det är gjort, är det ändå lite tomt? Inför bröllopet var ju det med hela tiden, vad vi än gjorde. Vi diskuterade kläder, dekoration, mat, låtar, alkohol, kaksorter och en miljon grejer. Vid den här tiden förra året höll vi på och gick igenom alla sidor som internet kan erbjuda och jag fokuserade främst på bröllopsklänningar och skor. Jag hade ju redan köpt klänningen jag skulle vigas i, men var på jakt efter en klänning som jag kunde byta om till efter middagen. 
 
Och det finns ju så många fina klänningar på rea! Oavsett om en vill ha en vit, ljus eller blommig så finns det mängder. Detsamma gäller skor! Det går verkligen att fynda fina och dansvänliga skor :)))  
 
Den här från Dagmar hade jag kunnat tänka mig <3 
Eller den här vita från Whyred. Jag hade en beige variant av den här som backup till middagen <3 
Och den här som jag lånade av Natti hade jag också med som backup. Jag fick ju mens dagen innan och hade alltså med mig fyra klänningar :`)))) Skorna jag har på bilden är från Vagabond och var mina dansskor. I mjukt skinn (sorry kossor!) och lagom hög klack. 
 
Jag har fortfarande så himla mycket att berätta om om bröllopet, så det kommer fler inlägg framöver <3 
Bröllopsplanering bröllopsklänning julrea
0 kommentarer