Min boksmak

Det händer ganska ofta att jag går förbi min egen bokhylla (ganska svårt att missa eftersom den är tre cm bredare än projektorduken!) och bara njuter av alla böcker. Och framförallt min boksmak. Jag kan nästan känna mig mallig över att jag har så otroligt bra boksmak! Och kanske ännu mer mallig över att jag inte värderar böcker och författarskap olika. Jag värderar däremot folk som anser att vissa genrer är mer värda än andra... Hipster-pretton tenderar ju att värdera olika stilar som mer eller mindre värda. Eller manliga skribenter. 
 
Hur som helst, det är himla skönt att jag vet vad jag gillar och kan hitta böcker att sluka ganska lätt. Jag läser ju helst böcker av kvinnor (typ 99%) och gillar teman som feminism, sexologi, kriminologi och hbtq. Älskar ungdomsböcker, chiclit och spännande deckare. Och jag älskar att jag tycker om så olika genrer, det är härligt att blanda spänningslittereratur, faktabok om sex och feministisk roman. Även om jag inte hinner läsa allt jag vill nu när jag pluggar körteori är jag glad över att jag fortfarande har intresset. Men jag längtar till nästa semester, då ska jag sluka en bok om dagen! <3
(null)
- den här bilden skickade jag nyligen in till instagramkontot älskapocket som ville samla in bilder på gula pockethögar. 
- och såhär såg bokhyllan ut när den var helt ny. Nu är den svarta och rosa delen större. Och det har tillkommit högar båda under och över skåpet :))))
#1 - Hanneles bokparadis

väldans, jag ser mer på det inre än yttre, kan man hitta där...?