Allt är normalt

(null)Jag och Harry går förbi ett bibliotek minst en gång i veckan och jag blev så glad när jag hittade detta album med Zelda. Messade Jennie direkt och sa att det kommit ett nytt album, och hon sa att det kom visst för några år sedan. Jaja, så går det när jag inte konsumerar på samma sätt längre :)) Allt är normalt är skrivet och ritat av Lina Neidestam  och ges ut av Kartago förlag. 
(null)
Jag älskar Zelda och har ju liksom blivit vuxen med Zelda vid min sida. Det är roligt, feministiskt, gränslöst, vettigt och tar upp saker som klass, arbetslöshet, flator som skaffar barn osv. Ett seriealbum helt i min smak med andra ord. I detta album säger Zelda upp sig/får sparken och har panik. Hon är snart 30, har ingen bostad, ingen partner, inga barn, ingen utbildning osv. Och har såklart rå-panik. Men istället för att ta tag i saker funderar hon på att åka till New York :))) Samtidigt väntar hennes bästis Tove barn med sin partner Kim. Och ja, självklart är det superkul att läsa om det. Kan ju relatera ca 1000% till allt som dom säger och är med om. Inte så unika saker som drabbar oss hbtq-personer med gravidmage/kids :)) 
(null)
Kul grej att vi bakade in allt det där i blöjtårtan som Elsa och Corren fick, förutom hemorrojdsalva. Det glömde vi :)

Albumet är fruktansvärt roligt och jag skrattade högt flera gånger! Läs det om du är pepp på något roligt, feministiskt och förhoppningsvis kan det bota lite vuxen-ångest :)) Allt är normalt får fem av fem palmer. 
(null)



Kartago förlag
0 kommentarer