Kvinnor som vill

(null)
Jag läste en fantastisk samling med texter av Queen Katarina Wennstam. Kvinnor som vill... Om sexet, lusten och kroppen. Den ges ut av Månpocket. Och det är en sådan perfekt present att ge till någon som tar studenten, konfirmerar sig, går ut nian osv.  

Boken består av en samling krönikor som alla handlar om feminism, lust, kåthet, kvinnors sexualitet, mäns sexualitet och hur vi ser på det i samhället. Att det fortfarande, år 2020, skiljer sig så otroligt mycket hur vi ser på kvinnor och mäns känslor/beteenden/viljor/kroppar/handlingar osv. Det är så sinnessjukt hur en och samma sak kan ses på så olika vis baserat på vem som gör det. 

Jag har läst allt som Katarina Wennstam skrivit och jag älskar verkligen hennes språk. Hon har en otrolig förmåga att formulera sig kring dom där ämnena som många drar sig för att ens närma sig. Det är knivskarpt, informativt och vettigt på samma gång. Och det jag gillar allra när med hennes texter är att hon gör saker begripliga och lättillgängliga utan för den delen förenkla eller skriva folk på näsan. Kvinnor som vill... får fem av fem palmer. 

Katarina Wennstam Månpocket kvinnor som vill...
0 kommentarer