All kärlek är vacker kärlek :)

image2

Ännu en gång har denna underbara dag kommit! Dt här är ärligt en av årets största dagar i min mening! Dt är iofs bara tredje året i rad som jag ser paraden! Men dt är sån sjuk härlig känsla! Alla är så glada, lyckliga och man kan nästan ta på all kärlek som ligger i luften! Finns inget bättre än att se en grupp lyckliga människor, vandrar hand i hand med personen dom älskar, och för en gångs skull inte behöva skämmas för dt! :D JAG ÄLSKAR PRIDE!

I år var det jag, natti, jessica, ernst, malin, victor och zigge som såg paraden! Jennie som alltid brukar vara med var tyvärr i en bil påväg ner från norrland! Men hon får vara med nästa år istället! :) Dt var så otroligt läckert att se paraden! Dt fanns så mkt människor och så många olika teman o allt var helt underbart!

Dt enda sorgliga med hela festivalen är att dt just lockar fram all lycka, glädje och kärlek hos en massa människor, men dt känns som om dt bara varar för en vecka! För sen går alla tillbaka till sina vanliga liv! :( dt är dt sorgligaste, att dt känns som om dt bara håller en vecka och sen går alla tillbaka till sina gamla skal.. :( men men, dt är iaf bra att dt finns en vecka om året iaf! :) vem vet, om några år kanske den här veckan utvecklar sig mer och mer och räcker hela året om! :D Dt är iaf min dröm! Att man kan vara stolt för den man är året om, och inte bara komma fram ur garderoben en vecka om året! :)

Nästa år ska vi också vara med i paraden! O vi kommer äga som fan o få mest applåder av alla! :) ska bara komma på nått att klä ut mig till så! ;)

Ni vet att ni älskar mig//Caro<3


 

0 kommentarer