Here in your arms<3

Låten som spelas för fullt i mina öron just nu! Förra årets stora favorit värmer fortfarande lika mycket i kroppen! Helt phucking otroligt underbar text, blir lika glad och sprallig varje gång jag hör den!
Är så taggad, ska snart ut och partaja med mina sötnosar! Som det ser ut nu är det Longdrink + Adrian som ska ut och göra sthlm osäker! Det är ju lillördag! ;) Vi ska på ess<3babsonic på rocks vid mariatorget! Räknar med att det blir väldigt lyckat! Jag hoppas även på att familjen - det snurrar i mitt huvud, sebastian tellier, tta - make it happen och first class riot, och the coral - dreaming of you spelas! Får se till att komma ihåg att önska, dom låtarna bara måste spelas ikväll! :) det är ju våra låtar sötnos<3 el den sista är min egen, men dom andra är ju våra!
Sen den lilla detaljen att jag ska upp och vakta småtrollen imorrn är en helt annan sak. Mamman ska vara borta hela förmiddagen, så då får jag väll passa på att klunka kaffe och leka med bebisen så kan pappan springa omkring med dom två större! :)

Nej nu måste jag sminka mig och fixa det sista innan Jennie kommer! Ska lyssna sönder den här låten nu. Ja, jag är tönt, men jag tänker på en viss person! Shit vad jag är töntig, men det är just sån jag är! :)

puss puss//en sprallig caro<3
0 kommentarer