patetisk eller bara uttråkad?!

Ja, jag erkänner. Jag har varit inne på fritidsresors hemsida för att kolla på en biljett tillbaka till paradiset! Jag har varit hemma i lite mer än  timmar, från en av de bästa resorna i mitt liv, och en av de bästa veckorna i mitt liv med tre personer som tar största platsen i mitt hjärta, och jag vill redan tillbaka! Men jag slogs snabbt ner av de sjukt jävla ockerhöga priserna! :O så jag har tre alternativ hitills;
1) ge upp och fortsätta med mitt beiga liv och njuta av minnena
2) sälja ett organ på svarta marknaden och hoppas det ger mycket pengar till biljetten ( får kolla me syrran vilket man klarar sig bäst utan, samt vilket som troligtvis ger mest pengar)
3) få kontakt med nån av sötnosarna därnere som kan kirra en billigare biljett + jobb + boende

Är jag barnsligt naiv som hoppas på alternativ 3 och att det kan lösa sig så att jag kommer hemifrån?! Fasten det inte ens har gått ett dygn sen hemfärden?! eller är det bara ett rop på att något mer ska hända i mitt liv,  att jag inte ska fastna i någon slentrian som består av allmänt tråkiga saker?! hur som helst, jag ger det några dar till. har mitt rhodosbehov inte släckts, är det jag som tar kontakt med bargatans sötaste inkastare och beger mig tillbaka till paradiset :)

Jag har teorilektion om 1h o 13 min, har fortfarande inte ens öppnat boken. men det är väll inte värsta förhöret redan första gången?! jag skulle egentligen råpluggat hela dagen, men all tid har bara svischat förbi, och nu sitter jag här. Men imorrn är det andra bullar som gäller, tandläkarn 9.00, långpromenad, plugg plugg plugg, lisa 15.00, sen får jag se vad som händer efter det :)


puss puss// en mycket rastlös o splittrad caro<3
0 kommentarer