varför kukbärare?

Ja, varför skriver jag kukbärare istället för man? Person med fitta istället för kvinna?

Jo, helt enkelt för att för mig är inte detta synonymt med varandra. Bara för att en person har en kuk mellan benen så behöver inte det betyda att det är en man. Visst, på pappret, enligt alla andra och samhället och rent könsligt är det en man. Men det är ju knappast samma sak som att personen själv känner sig som en man!
- detsamma gäller en person med fitta. Det är inte detsamma som att personen är en kvinna för det.


Ibland blir det så att jag slänger in man och kvinna, ibland han/hon/hen - men oftast försöker jag vara könsneutral. Dessutom gillar jag att skriva ordet kukbärare.
1 kommentar
Bosse

Allvarligt talat. Är det inte dags att du skaffar dig ett liv? Folk märdas, våldtas och fan vet allt i världen och du snackar om sånt här.

Jag ska berätta en sak för dig. För det första bara så det inte blir missförstånd. Jag älskar kvinnor och värderar dem högre än oss män. Har aldrig krökt ett hårstrå på en kvinna och kommer heller aldrig att göra. Alla människor får vara vad de vill för mig men då kräver jag samma respekt tillbaka.

Ok! Jag fick en gång i tiden en ny kollega på mitt arbete. Det var en man men jag förstod snart att han kände sig som en kvinna innerst inne. Jag köper det.

Men snart visade personen sitt fula ansikte. Det kom en fråga till mig om vad jag tyckte om ordet hen. Jag var ärlig och sa att vill folk använda det så är det upp till dem men jag tycker inte om ordet.

Trodde det var lugnt men jädrar vad jag blev utskälld. Jag var inte vatten värd och jag var ett äckligt troll och jag vet inte allt jag fick över mig. Det sista jag fick var en spottloska i ansiktet. Mina kollegor gick emellan annars vet jag inte vad som hänt.

Kort tid efter detta hörde jag denna varelse prata om mig med andra och benämnde mig hen. Då blev jag förbannad och sen bröt helvetet ut. Jag sa till kollegan att du får kalla dig själv vad fan du vill men jag är och känner mig som en han och om det är förakt att kalla någon hon/han när de inte känner könstillhörighet då är det fan i mej minst lika mycket förakt att kalla någon hen som känner sig som en han.

Blir så trött på sånt här. Folk lider i den här världen. Gör något åt det istället.

Tack för ordet