nytt ord till vokabulären

Åh vad jag älskar att få tillskott i ordförrådet. Dagens ord: Pillow Princess - Detta är en kvinna som gärna vill ta emot och njuta av någon ger henom oralsex. Men som inte vill ge någonting tillbaka. 
 
 
Jag gillar ordet och jag kan verkligen se det framför mig, hur en person (behöver inte nödvändigtvis vara en kvinna) som gärna ställer upp på att bli oralt tillfredställld. Men när det kommer till ombytta roller har hen tappat lusten, vill göra något annat, sova, skeda, bli omsluten osv. Hur mycket personen ligger och trycker bland kuddarna kan nog variera. 
 
Och det ligger ju något egoistiskt i detta, att en gärna vill få njuta själv till max - men inte är sådär överdrivet pepp på att göra någonting tillbaka. I detta fall handlar det inte om att alla ska mätas på guldvåg och att alla inblandade ska få njuta exakt lika mycket och länge. Utan snarare att folk måste börja inse njutningsmomentet i att tillfredställa sin partner/partners. Hur hett det faktiskt är att få någon annan människa att njuta med något så enkelt som sin tungspets. 
 
Och det handlar absolut inte om att tvinga någon mot ens vilja eller att kräva något - för ni vet ju, är brakänslan inte kvar så ska en inte fortsätta ha sex. Utan jag pratar om ömsesidigt sex rakt igenom. Där en har en aktiv dialog med den/dom en har sex med. Är det då så att en ligger med en Pillow Princess och känner sig bortprioriterad - ta ett snack med personen. 
 
 
0 kommentarer