Vad gör jag?

Det droppar in lite nya läsare då och då, så jag tänkte göra en snabb uppdatering kring vad jag sysslar med om dagarna.
- Denna termin läser jag kriminologi II vid SU samt Sexologi och samlevnad II vid Linnéunivsersitetet. Planen är att ta en kandidat i kriminologi och skriva min kandidatuppsats med inriktning på sexologi med feministiska genusteorier som grund. För att på så sätt knyta samman mina tre fält. Därefter är planen att söka in på master i sexologi vid Malmö Högskola.
 
 
Utöver detta arbetar jag dels på Pocket Shop och säljer böcker. Men det jag främst arbetar som är skolinformatör för RFSU. Kommer förmodligen även hålla några pass för RFSL Ungdom under hösten. Samt kicka igång arbetet som FLT. Jag är även registrerad hos Ung Inspiration där det går att boka mig som föreläsare till skolor. 
 
Vid sidan av detta skriver jag regelbundet för Oliver och Eva + feminetik.se. Dessutom hoppar jag in och hjälper MSN Lifestyle/man då och då. Här är en av mina senaste artiklar om hur du får din tjej att njuta. 
 
 
Jag brinner främst för att upplysa, föreläsa och snacka med kids. Det finns så otroligt mycket kunskap - men den måste ut till kidsen på ett sätt som dom kan hantera. Visst att skolan kanske gör en liten del, men långt ifrån tillräckligt. Där är RFSU och RFSL fantastiska tillskott. 
- gällande skrivandet är jag alltid på jakt efter fler uppdrag och nya plattformar för att kunna nå ut till fler människor. Det är ju inte för nöjes skull jag läst över 180 hp inom sexologi och genus. Jag vill med hjälp av frågor/svar, krönikor och konkreta faktatexter upplysa och informera människor. Så frön, kicka igång diskussioner och göra förändringar i samhället på flera olika plan. 
 
 
Jag har hittat min inriktning som jag verkligen brinner för och vet att jag kan göra skillnad. Och det finns så många olika tillvägagångssätt, plattformar och möjligheter. Något som både är stort och fantastiskt. Vem vet vad jag gör om ett halvår? Ett år? Jag vet bara att jag vill testa allt och nå ut till så många människor som möjligt.
 
 
0 kommentarer