om sorg i Minnet Fullt

I det senaste avsnittet av Minnet Fullt pratar jag och Fridah om sorg. Det är ett ämne som vi båda velat prata om ganska länge, men ingen har vågat lyfta ämnet pga tänkt att det är för känsligt eller svårt för den andre att prata om. Och det kan absolut vara känsligt eller svårt att prata om sorg. Jag har ju själv gått i terapi för att kunna hantera alla känslor med sorgen efter Pappa. Och jag gick ännu en omgång efter Marie, för att det väckte både känslor om henne och känslor om Pappa. 
 
Så detta avsnitt är precis som Fridah skriver på sin blogg, vårt allra mest personliga. Tidigare avsnitt så har vi ju pratat om kroppsnojor, stress, ångest, vänner, alkohol, kärlek, plugg, jobb, böcker vi gillar osv. VI har delat med oss av våra liv, våra tankar och känslor. Men att prata om sorg - är att gå steget närmare. 
 
Jag pratar om sorgen och känslorna efter Marie och jag pratar om Pappa, älskade fina Pappa. Och jag delar med mig av några tips som jag fått av min sorgeterapeut som kan vara bra att använda om en saknar någon som dött. Fridah berättar om sin syn på sorg och vad hon varit med om. <3 
 
 
Här kan ni lyssna på avsnittet. <3 Jag har inte orkat lyssna på hela avsnittet, för jag hör på min egen röst att jag är så fylld med sorg. Så det är för jobbigt. Men jag tror att detta är vårt bästa och mest ärliga avsnitt någonsin. 
 
Minnet Fullt
0 kommentarer