camel toe

VECKA TRETTON OM FITTAN ÄR HÄR! Vill ni läsa fler texter om fittan så finns dom under fliken fittan<3 Och jag har valt ett ämne baserat på en fråga jag fick i en klass förra veckan.
 
Bland det bästa jag vet är ju när folk ställer frågor, eller ännu bättre: följdfrågor. I denna klass blev det någon slags öppen frågestund och vi diskuterade allt från vad queer egentligen är, om en kan ta sönder en kondom medan kondom ligger kvar i förpackningen, och vad en gör om en råkat bli pappa åt ett barn? Och så denna fråga: vad är camel toe? 
- dessa kids går i åttan och var fullkomligt ljuvliga <3
 
Jag förklarade att det dels är det som visas på bilden nedan. Att det är en kamels tår. Men att det också kan liknas vid kroppen och fittan. 
 
Att när en pratar om camel toe så menar en att en kan se de yttre fittläpparna utanpå kläderna. Kanske att en person har tighta byxor, tights eller underkläder på sig, så att en ser fittan på utsidan av plagget. Och varför pratar en om detta? Ja, kanske för att en tycker att det är fnissigt, pinsamt, fult eller märkligt att en kan se fittan eller delar av fittan fastän personen har kläder på sig. Fast när jag drog liknelsen att det är ungefär som att en kan se om pungen ligger på höger eller vänster sida på någon som skrevar på tuben, då fattade dom att det inte var så värst märkligt. Att ibland har vi klädesplagg på oss som gör att en kan se delar av könet ändå. Och jag kan helt ärligt inte förstå vad som är grejen, ibland syns olika fettveck, ibland en del av en pung och ibland en del av en fittläpp - det är väl inte mer än så?
 
Och jag gjorde en snabb googling på camel toe - och jisses vad det finns bilder. Media tämligen dyrkar detta område! Det finns drivor med bilder av detta. Det är alltså lika spännande för skvallerpressen som för ett gäng åttor att titta på detta. Jag valde ut några donnor jag gillar och som kom upp under sökningen. 
0 kommentarer