Hallongrottan

Vi var ju på releasefest för Sandra Dahléns bok Hallongrottan - en bok om slidsex för några veckor sen. Det är Leopard förlag som ger ut den. 
 
Hallongrottan är alltså ett ord för fitta och boken handlar om fittan och hur en kan ha sex med fittor. Hur en kan uppnå orgasm, mer njutning, hur en kan ha sex och stimulera på mängder av vis. Men boken innehåller också anatomi, praktiska tips, könssjukdomar, trans, omskärelse, religion, könshår och strap-ons. Det är bokens djup (hehe) men också det som gör att boken faller lite. Det är så förbannat mycket att det blir rörigt. 
- och jag förstår Dahlén! Jag är själv fitt-aktivist sedan många år och hade jag skrivit en fitt-bok hade den blivit dubbelt så lång, minst. Jag hade inte kunnat sålla. Vilket jag också anar att Dahlén haft svårt med. Eller det känns som väldigt mycket och vissa delar är alldeles för korta och vissa delar kanske tar lite för mycket plats.  
 
 
Däremot är jag extremt peppad och en smula förvånad över att det är först 2017 som det kommer en hel bok om fittan. Jag vet ju att det finns flera böcker om kukar, men först nu som det släpps en bok med helt fokus på fitta och fittsex. Det är både galet och revolutionerande på samma gång. Visst finns det böcker för unga som är varierad kvalitet, men detta är alltså första boken för vuxna. Och visst behövs den! Jag har ju inställningen att det är en mänsklig rättighet att känna till hur den egna kroppen fungerar, vad olika delar heter och hur en kan stimulera sig själv eller andra på bästa sätt. Och i detta fall kan Hallongrottan bli ett bra komplement. Det är bilder, pedagogiskt skrivet och det är många olika delar som finns med i boken. Alltså väldigt många. Oavsett hur mycket eller lite en kan sedan tidigare om sitt eget kön eller kanske någon partners kön, kan en nog lära sig något nytt. Och Dahlén skriver på ett vettigt sätt och tydliggör i olika avsnitt vilka kroppsdelar som behövs, hur många händer, att det är en kött-kuk eller dildo som behövs osv. 
 
Jag skulle önska att alla som vill lära sig mer om sin kropp, om fittan eller kanske vill utvecklas sexuellt läser denna bok. Hallongrottan matchar alltså typ vem som helst. Det är revolutionärt och det är jäkligt kul att boken kommit. Jag hoppas att den gör mycket skillnad hos människor. Hallongrottan - en bok om slidsex får fyra av fem palmer.  
 
 
Författare Sandra Dahlén på releasefesten. Bakom satt fantastiska bilder av olika fittor.
Leopard förlag fittan i fokus! fittsex
1 kommentar
Anonym

Fattar inte😊